Kippers Voeders

Kippers Voeders

Hogere saldo’s en een betere aansluiting tussen fokker, mester en slachterij. Dat is de reden dat wij per 1 juli 2020 samen met Jan Kippers de voeronderneming Kippers Voeders zijn begonnen.

Met gebundelde kennis in voeders en dierstromen willen wij graag de varkenshouderij naar een hoger plan tillen. Sinds 1 juli 2020 voeren wij op onze eigen boerderijen van Kippers Voeders. Door middel van de juiste advisering en goede voeders willen wij het technisch resultaat optimaliseren. Het fokken en afleveren van (veel) goede biggen is het begin van een hoger saldo in de fokkerij, maar ook de mesterij. Door de voeding van vleesvarkens af te stemmen op het uitbetalingsschema van de slachterij denken wij nog een stap te maken. Naast onze eigen bedrijven begeleiden wij ook andere varkenshouders. 

Wanneer een big geboren wordt, moet eigenlijk al bekend zijn waar het vleesvarken in het schap komt te liggen. Met een heldere visie en een gezamenlijk doel hopen wij rust in de markt te creëren. En in de rust kan je geld verdienen.

Met vriendelijke groeten,
Jan Schuttert en zoon Johan Schuttert


Voor meer informatie: www.kippersvoeders.nl